Goldman Sachs jatkaa kaupankäyntiään Bitcoin-futuureilla maaliskuun puolivälissä

Goldman Sachs on siirtymässä takaisin Bitcoin-kauppaan saatuaan kylmät jalat vuonna 2018.

  • Vielä eräässä nousevassa merkissä Bitcoinille Goldman Sachs avaa uudelleen salauskauppapöydän.
  • Yritys ei sanonut, myyvätkö työpöytä myös Ethereumia.

Goldman Sachs on elvyttänyt suunnitelmat avata kaupankäyntipiste kryptovaluuttaan ja aloittaa kaupankäynnin Bitcoin-futuurisopimuksilla maaliskuun puoliväliin mennessä, pankkijätin lähellä oleva henkilö kertoi Decryptille maanantaina.

Reutersin ensimmäisen kerran ilmoittama päätös on merkittävä, koska se heijastaa sitä, kuinka Wall Streetin suurimmat nimet tulevat katsomaan kryptovaluutta Bitcoin Trader osana päivittäistä toimintaansa. Se on myös merkittävä, koska Goldman Sachs ilmoitti suunnitelmistaan ​​kryptokauppapöydälle vuonna 2018, mutta sitten hylkäsi idean hiljaa Bitcoinin keskellä

  • hinnan lasku myöhemmin samana vuonna.
  • Lataa Decrypt-sovellus.
  • Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillesi. Kokeile ensin Salauksen purku ja paljon muuta.

Futuurisopimukset, jotka velvoittavat ostajat ostamaan omaisuuserän tietyllä hinnalla myöhemmin, lisäävät likviditeettiä tietyillä markkinoilla, ja niitä käytetään sekä keinotteluun että hintojen vaihteluilta suojautumiseen.

Goldman Sachs ei ole ensimmäinen, joka tarjoaa Bitcoin-futuurisopimuksia – muut rahoitusjätit, kuten CME Group Inc, Intercontinental Exchange Inc ja Fidelity, ovat käyneet kauppaa niillä jonkin aikaa – mutta yrityksen päätös todennäköisesti herättää edelleen kiinnostusta salausmarkkinoilla, ja se tulee nousevana merkkinä Bitcoinille.

  • BTC
  • -0,93% 48676,48 dollaria
  • 24H7D1M1YMAX
  • BTC-hinta

Pankki ei kommentoinut heti, tarjoaako sen Yhdysvaltain pankin Global Markets -divisioonaan kuuluva kaupankäyntipiste sopimuksia muille kryptovaluutoille, kuten Ethereumille

tai käydä tiukasti Bitcoinissa.

Goldman Sachsin hyökkäys Bitcoiniin tulee, kun alkuperäinen kryptovaluutta näyttää ravistavan lyhyen laskun viime viikolla. Bitcoinin hinta laski lähes 25% kaikkien aikojen korkeimmasta noin 58 000 dollarin arvosta noin 43 500 dollariin. Keskipäivän maanantaina Bitcoin oli kaupankäynnissä lähellä 49 000 dollaria.

Äskettäistä rallia on lisännyt suurten yritysten, mukaan lukien Tesla, päätös lisätä Bitcoin yritystoimintaansa ja nouseva ilmapiiri Coinbasen ympärillä, josta on tulossa ensimmäinen merkittävä kryptovaluuttayhtiö, joka tulee julkiseksi lähiviikkoina.