Market Pundit gir grunner til at Bitcoin sannsynligvis vil treffe $ 175 000 innen utgangen av året

Bitcoin har vært det viktigste fokuspunktet i ulike globale finansielle kretser, med kryptomarkedet som har gjennomgått en seriøs oppadgående skifte de siste månedene.

Prisen på den digitale eiendelen har steget og nådde en heltidshøyde på over $ 60 000 for bare noen få dager siden. Nå krypterer analytikere og investorer for å forstå toppmyntenes fremtidige bevegelse.

Ifølge et skudd fra Diginex, vil Bitcoin sannsynligvis nå toppene på rundt $ 175 000 innen utgangen av året. Dette argumentet ble fremført av firmaets administrerende direktør, Richard Byworth i et intervju med Bloomberg. Diginex, som er basert i Singapore, er et selskap for digitale eiendeler.

Institusjonell adopsjon

Etter konsernsjefens egen mening er en av hovedfaktorene som for tiden driver BTCs pris den økende oppmerksomheten fra institusjonelle investorer.

For noen år siden ville de fleste selskaper ikke risikere å sette pengene sine på kryptoer som Bitcoin. I dag forplikter selskaper som MicroStrategy, Square og Tesla milliarder av dollar til kryptoinvesteringer.

Bitcoin som en hekk

Bitcoin ser også ut til å utfordre gull som en god sikring for bevaring av formue, spesielt i lys av regjeringens fortsatte nedverdigende valuta.

Som sådan øker Bitcoins etterspørsel hver dag, og dermed prisen. Noen analytikere har faktisk anslått at Bitcoin i løpet av de neste årene vil ha tatt en stor del av Golds totale markedsverdi, noe som vil påvirke prisen ytterligere. Bitcoin er allerede et billion dollar marked.

Feds kan stoppe det, men de vil ikke

Videre mente Byworth at det eneste organet som for øyeblikket er i stand til å stoppe Bitcoins uunngåelige langsiktige suksess, er den føderale regjeringen, men det vil bety å risikere et katastrofalt økonomisk fall som et resultat.

Han er trygg på at Fed ikke ville risikere så mye skade for å stoppe BTC.